Kedves Látogató!

Dr. Szalczer Lajos1992. májusától vezetem a Zala Megyei Kórház Szemészeti Osztályát. Fő profilunk a szürkehályog sebészet. Az eltelt idő alatt több mint 27.000 szürkehályog műtétet végeztünk a legmodernebb phacoemulzifikációs (ultrahangos lencsemag eltávolítási technikával), módszerrel, műlencse beülteltéssel. Eredményeink alapján a Magyar Műlencse Implantációs és Refraktív Sebészeti Társaság felkérésére a társaság éves kongresszusain 12 éven keresztül élő szemsebészeti bemutató műtéteket végeztünk.

2008. áprilisától vállalkozásom keretében látjuk el a Keszthelyi Városi Kórház szemészeti járóbeteg szakrendelését, és végzünk egynapos sebészet keretében szürkehályog műtéteket.

1999-ben magánrendelést nyitottam Zalaegerszegen a Bíró Márton utcában. Magánrendelésemhez több szemész kolléga is csatlakozott, hogy még szélesebb körű ellátást tudjunk nyújtani a régióban élő embereknek. Dr. Hassan Ziad, és Dr. Halda Tamás főorvossal kezdtük el a refraktív sebészeti ellátást.

A CsapatA kollégák több mint 10 éves refraktív sebészeti szakmai tapasztalatára építve, régi igényt kielégítve hoztuk létre Nyugat Dunántúlon, Zalaegerszegen a Bíró Márton utcai magánrendelésemen a lézeres látásjavító központunkat.

Célunk a legkorszerűbb mikrosebészeti és lézersebészeti műszerpark letelepítésével a legmagasabb szintű ellátás biztosítása a központunkat felkereső embereknek. A teljes refraktív sebészeti paletta lefedése. Alacsony és közepes fénytörési hibák esetén lézeres szemműtétet ajánlunk. Magasabb fénytörési hibáknál fiataloknál az eredeti szemlencse elé ültetett műlencse beültetést végzünk. Presbyop korban levőknél (40 éves kor felett) speciális, vagy multifokális műlencse beültetést ajánlunk a szemüveg nélküli élet biztosításához. Szürkehályogos betegeinknek speciális műlencsék implantációjával biztosítjuk akár a teljes szemüveg nélküli életet is.

Dr. Szalczer Lajos
c. egyetemi docens

 • Magánrendelés

  8900 Zalaegerszeg,
  Bíró Márton utca 8. III. em. 7.
  Tel.: +36 20 / 315 - 9961
 • Refraktív sebészeti rendelés

  8900 Zalaegerszeg,
  Bíró Márton utca 8. III. em. 7.
  Tel.: +36 20 / 315 - 9961
 • Szöveg méret

  AAA